Βινεγκρέτ φράουλας σπιτική

Βινεγκρέτ φράουλας σπιτική

Βινεγκρέτ φράουλας σπιτική

Μια ιδιαίτερη βινεγκρέτ που μπορούμε να την απολαύσουμε πάνω σε διαφόρων ειδών σαλάτες, ψητό κρέας, ειδικά στο κοτόπουλο πηγαίνει απίστευτα, αλλά και σε λευκά τυριά!

Υλικά:

1 κούπα φράουλες καθαρισμένες και κομμένες
6 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κουταλιές μηλόξυδο
2 κουταλιές μέλι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ ή σε μούλτι βάζουμε τις φράουλες, το μηλόξυδο, το μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και το δουλεύουμε μέχρι να γίνει η βινεγκρέτ μας εντελώς λεία. Θα χρειαστούν περίπου 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε την βινεγκρέτ φράουλας αμέσως ή την φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι και δύο ημέρες.

Σχετικά άρθρα