Έξυπνα παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά .: Βιβλία .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Έξυπνα παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά

Τίτλος: Έξυπνα παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά Συγγραφέας: Jackie Silberg Εκδόσεις Διόπτρα ISBN: 978-960-364-539-9 Τιμή: 15,00€ Σελίδες: 136 Ημ/νια Έκδοσης: 14/01/2013 Μεταφραστής: Βούλα Αυγουστίνου Κατηγορία: Οικογενειακή Φροντίδα Προηγ. Τίτλοι: 125 παιχνίδια για έξυπνα και […]

Γράφει: Matia Gr
Έξυπνα παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά

Έξυπνα παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά
Τίτλος: Έξυπνα παιχνίδια και δραστηριότητες για παιδιά
Συγγραφέας: Jackie Silberg
Εκδόσεις Διόπτρα
ISBN: 978-960-364-539-9
Τιμή: 15,00€
Σελίδες: 136
Ημ/νια Έκδοσης: 14/01/2013
Μεταφραστής: Βούλα Αυγουστίνου
Κατηγορία: Οικογενειακή Φροντίδα
Προηγ. Τίτλοι: 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά, 125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα παιδιά.

Κεντρική Ιδέα:
Τα παιχνίδια και οι δραστηριότητες που αντιστοιχούν στον πρώτο χρόνο του παιδιού σας, βοηθούν να αναπτυχθούν και να ενισχυθούν οι δεξιότητές του για όλη του τη ζωή.

Συνοπτική Περιγραφή:
Tα μωρά δεν έχουν ανάγκη τα ακριβά παιχνίδια – μόνο αυτό το βιβλίο και εσάς!

Το βιβλίο που σας δίνει την ευκαιρία να μάθετε ότι:
Ο εγκέφαλος των μωρών είναι 250 τοις εκατό πιο δραστήριος από των ενηλίκων.
Οι συνάψεις του εγκεφάλου έχουν σχεδόν ολοκληρωθεί στα τρία πρώτα χρόνια ζωής.
Προσφέροντας στο μωρό σας ενδιαφέροντα ερεθίσματα βοηθάτε την ανάπτυξη του εγκεφάλου του και του ανοίγετε το δρόμο προς την επιτυχημένη μάθηση στο μέλλον.
Τα οπτικά ερεθίσματα καλλιεργούν την περιέργεια, την προσοχή και τη συγκέντρωση των μωρών.
Το καλύτερο παιχνίδι του μωρού σας είστε εσείς! Γι’ αυτό, αλληλεπιδράτε όσο περισσότερο μπορείτε με το μωρό σας.

Το βιβλίο «Έξυπνα Παιχνίδια για Μωρά» είναι γεμάτο με αναπτυξιακά παιχνίδια, βασισμένα σε ευρήματα των πιο πρόσφατων ερευνών για τον εγκέφαλο, που θα σας βοηθήσουν να ενισχύσετε τις δυνατότητες του μωρού σας, μία-μία δραστηριότητα τη φορά!

Η συγγραφέας:
Η Jackie Silberg είναι ειδική στην παιδική ανάπτυξη, πρέσβειρα για θέματα πρώτης παιδικής ηλικίας και δημοφιλής ομιλήτρια. Έγραψε και έκανε την παραγωγή της τηλεοπτικής σειράς «Just Kids» της Time Warner και εργάστηκε ως σύμβουλος στο Discovery Channel, δημιουργώντας τη μουσική ιστοσελίδα τους. Έχει γράψει 15 βιβλία για τον εκδοτικό οίκο Gryphon House, ανάμεσά τους τα Games to Play with Babies και «125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα παιδιά» (Εκδόσεις Διόπτρα) και «125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά» (Εκδόσεις Διόπτρα). Η Jackie Silberg ζει στο Λίγουντ του Κάνσας.

Δυνατά Σημεία:
Όλες οι δραστηριότητες του βιβλίου χρησιμοποιούν συνηθισμένα υλικά που υπάρχουν σε κάθε σπίτι – δεν απαιτούνται ακριβά παιχνίδια ή βοηθήματα.
Η Διόπτρα έχει εκδώσει με επιτυχία δύο ακόμα βιβλία της συγγραφέως, τα οποία επίσης απευθύνονται σε γονείς που θέλουν να κάνουν το καλύτερο για την ανάπτυξη των μικρών παιδιών τους. Τα «125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα μωρά» και το «125 παιχνίδια για έξυπνα και χαρούμενα παιδιά».
Η σειρά γονικής φροντίδας της Διόπτρας είναι ολοκληρωμένη και προσφέρει λύσεις σε νέους γονείς.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.