«Κανείς να μην αφήσει τη φύση», Νάνσυ Χατζή .: Βιβλία .: Ματιά
 

«Κανείς να μην αφήσει τη φύση», Νάνσυ Χατζή

Το δεύτερο μέλος της προεφηβικής σειράς βιβλίων “Η παρέα με τα ποδήλατα” των εκδόσεων Ελληνοεκδοτική, κυκλοφόρησε το Δεκέμβριο του 2021. Έχει τίτλο «Κανείς να μην αφήσει τη φύση», το έγγραψε η Νάνσυ Χατζή και το εικονογράφησε ο Βασίλης Γρίβας.

Γράφει: Matia Gr
«Κανείς να μην αφήσει τη φύση», Νάνσυ Χατζή

Υπόθεση βιβλίου


book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

Κριτική και εντυπώσεις

Οπισθόφυλλο:

Η ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ

Η Παρέα με τα Ποδήλατα παρακολουθεί ένα συνέδριο Βιοποικιλότητας. Τα παιδιά, εκτός από ενδιαφέρουσες πληροφορίες για τη φύση, γνωρίζουν τον γνωστό επιστήμονα Έριχ Φον Ρέτσνερ και την κόρη του Ήλια. Μαζί τους θα επισκεφτούν ένα εργοστάσιο που παράγει αγνά, φυσικά, βιολογικά γαλακτοκομικά προϊόντα. Κάτι περίεργο όμως συμβαίνει εκεί!

Από ποιον κινδυνεύει ο καθηγητής αλλά και η βιοποικιλότητα; Με ποιον τρόπο θα καταφέρουν τα παιδιά να αποκαλύψουν όλα όσα συμβαίνουν στο εργοστάσιο;

«Κανείς να μην αφήσει τη Φύση» λένε όλοι μαζί και αποφασίζουν να δράσουν. Το σχέδιο «Ποδήλατα Ενωμένα» μπαίνει σε εφαρμογή. Τα παιδιά μπλέκουν σε μια συναρπαστική αλλά πολύ επικίνδυνη περιπέτεια…


book coverΓια να αγοράσετε το βιβλίο κάντε κλικ εδώ!

Ταυτότητα βιβλίου

Τίτλος βιβλίου

Κανείς να μην αφήσει τη φύση

Σειρά βιβλίων

Η παρέα με τα ποδήλατα

Αριθμός μέλους σειράς

2

Συγγραφέας

Νάνσυ Χατζή

Εικονογράφος

Βασίλης Γρίβας

Εκδοτικός οίκος

Εκδόσεις Ελληνοεκδοτική

Ημερομηνία έκδοσης

Δεκέμβριος 2021

Αριθμός σελίδων

85

ISBN

978-960-563-462-9

Συντάκτης άρθρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.
Θέματα