Παγωτό ή μιλκ σέικ Φράουλα light .: Ανοιξιάτικες Συνταγές .: Ματιά
 

Παγωτό ή μιλκ σέικ Φράουλα light

Υλικά: 1 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη (regilait) 6 κουταλιές ασπαρτάμη (ή άλλο υποκατάστατο ζάχαρης) 1 1/2 φλιτζάνι νερό 1 κιλό φράουλες Εκτέλεση: Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να […]

Γράφει: Matia Gr
Παγωτό ή μιλκ σέικ Φράουλα light
Παγωτό ή μιλκ σέικ Φράουλα light
Υλικά:

1 φλιτζάνι γάλα σε σκόνη (regilait)
6 κουταλιές ασπαρτάμη (ή άλλο υποκατάστατο ζάχαρης)
1 1/2 φλιτζάνι νερό
1 κιλό φράουλες

Εκτέλεση:

Πλένουμε καλά και καθαρίζουμε τις φράουλες. Τις βάζουμε στην κατάψυξη μέχρι να παγώσουν (ή χρησιμοποιούμε κατεψυγμένες). Στο μπλέντερ ρίχνουμε το γάλα, το νερό, την ασπαρτάμη και τις μισές φράουλες και τα χτυπάμε καλά. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τις υπόλοιπες φράουλες και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να πάρουμε ένα ομοιόμορφο μείγμα. Αν θέλουμε μιλκ σέικ σερβίρουμε το μείγμα σε ψηλά ποτήρια με καλαμάκι και το καταναλώνουμε αμέσως. Αν θέλουμε παγωτό το βάζουμε σε ένα μπωλ και το τοποθετούμε στην κατάψυξη.

  Κρέμα σοκολάτας με μαρέγκες, της Ροδούλας Σερδάρη - Παπαϊωάννου
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.