Ρυζάκι νηστίσιμο στο φούρνο .: Εύκολες συνταγές .: Ματιά
 

Ρυζάκι νηστίσιμο στο φούρνο

Νόστιμο, σπυρωτό και νηστίσιμο ρυζάκι στο φούρνο, σε ελάχιστο χρόνο. Δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο…

Γράφει: Matia Gr
Ρυζάκι νηστίσιμο στο φούρνο
Υλικά:

1/2 κιλό ρύζι
1 λίτρο νερό
1 κύβο λαχανικών
Λίγο ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Ζεσταίνουμε το νερό και προθερμαίνουμε τον φούρνο μας. Βάζουμε σε ένα ταψάκι το νερό και διαλύουμε μέσα του τον κύβο λαχανικών και προσθέτουμε το ελαιόλαδο. Ανακατεύουμε και το ρύζι και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για είκοσι λεπτά περίπου.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.