Σάλτσα αλά κρεμ για ζυμαρικά .: Σάλτσες .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σάλτσα αλά κρεμ για ζυμαρικά

Μια εξαίσια σάλτσα αλά κρεμ για να συνοδεύσει κάθε είδους ζυμαρικό μας προτείνει αυτή η συνταγή. Γίνεται γρήγορα και εύκολα. Δοκιμάστε την!

Γράφει: Matia Gr
Σάλτσα αλά κρεμ για ζυμαρικά
Υλικά:

500ml κρέμα γάλακτος
2 κουταλιές βούτυρο
Φρέσκο μαϊντανό ψιλοκομμένο (προαιρετικά)

Εκτέλεση:

Σε μια γαλατιέρα ζεσταίνουμε την κρέμα γάλακτος μέχρι να φτάσει σε βρασμό. Στη συνέχεια κατεβάζουμε την θερμοκρασία στο μισό και προσθέτουμε μέσα το βούτυρο. Αφήνουμε να σιγοβράσει για δέκα λεπτά. Στη συνέχεια περιχύνουμε τα βρασμένα και στραγγισμένα ζυμαρικά μας με τη σάλτσα αλά κρεμ, προσθέτουμε αλάτι και φρεσκοτριμμένο πιπέρι, τον μαϊντανό και σερβίρουμε για να τα απολαύσουμε!
Σημείωση: Τα υλικά της συνταγής είναι για 6-8 μερίδες ζυμαρικών.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.