
1 Καρπούζι χωρίς σπόρια (κατά προτίμηση)
Σαντιγύ
Αμύγδαλο φιλέ
Λίγες φράουλες
1 Ακτινίδιο
Όποιο άλλο φρούτο θέλουμε
Πρώτα από όλα θα κόψουμε το καρπούζι. Το κόβουμε κάθετα κάνοντας δύο τομές. Η πρώτη είναι λίγους πόντους μετά την άκρη του και η δεύτερη είναι ανάλογη του ύψους που θέλουμε να έχει η τούρτα μας. Παίρνουμε λοιπόν αυτή τη λωρίδα καρπουζιού και βάζουμε κάθετα το μαχαίρι μας γύρω γύρω ώστε να πάρουμε μόνο την σάρκα του ολόκληρη αφήνοντας σαν δαχτυλίδι την φλούδα του.
Βάζουμε τη σάρκα του καρπουζιού σε μια τουρτιέρα και αλείφουμε γύρω γύρω με την σαντιγύ. Κόβουμε φράουλες και ακτινίδια και τα άλλα φρούτα και τα διακοσμούμε στο πάνω μέρος του. Καβουρδίζουμε λίγο αν θέλουμε το φιλέ αμύγδαλο (προσοχή γίνεται αμέσως) και το στολίζουμε στο γύρω γύρω του. Την αφήνουμε στο ψυγείο για να κρυώσει καλά και μετά… Η φρουτότουρτα καρπούζι είναι έτοιμη να την απολαύσουμε!