Βινεγκρέτ φράουλας σπιτική .: Σάλτσες .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Βινεγκρέτ φράουλας σπιτική

Μια ιδιαίτερη βινεγκρέτ που μπορούμε να την απολαύσουμε πάνω σε διαφόρων ειδών σαλάτες, ψητό κρέας, ειδικά στο κοτόπουλο πηγαίνει απίστευτα, αλλά και σε λευκά τυριά!

Γράφει: Matia Gr
Βινεγκρέτ φράουλας σπιτική
Υλικά:

1 κούπα φράουλες καθαρισμένες και κομμένες
6 κουταλιές ελαιόλαδο
5 κουταλιές μηλόξυδο
2 κουταλιές μέλι
1 κουταλάκι αλάτι
Λίγο πιπέρι

Εκτέλεση:

Σε μπλέντερ ή σε μούλτι βάζουμε τις φράουλες, το μηλόξυδο, το μέλι, το ελαιόλαδο, αλάτι και πιπέρι και το δουλεύουμε μέχρι να γίνει η βινεγκρέτ μας εντελώς λεία. Θα χρειαστούν περίπου 2-3 λεπτά. Σερβίρουμε την βινεγκρέτ φράουλας αμέσως ή την φυλάσσουμε στο ψυγείο μέχρι και δύο ημέρες.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.