Παγωτό μάνγκο

Παγωτό μάνγκο

Παγωτό μάνγκο

Ένα δροσερό παγωτό με την φίνα γεύση του μάνγκο.

Παγωτό μάνγκο

Υλικά:

2 μεγάλα ώριμα μάνγκο
1 κουτί γάλα εβαπορέ
1 κουτί Ermol
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα

Εκτέλεση:

Καθαρίζουμε τα μάνγκο και τα πολτοποιούμε. Με μίξερ χτυπάμε πολύ το ερμόλ προσθέτοντας σιγά σιγά το ζαχαρούχο και το εβαπορέ. Στη συνέχεια προσθέτουμε και τον πολτό από τα μάνγκο και βάζουμε το παγωτό μας στην κατάψυξη. Μετά από δύο ώρες χτυπάμε ξανά στο μίξερ και αφήνουμε μέχρι να παγώσει.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment