Εύκολο παγωτό σοκολάτα

Εύκολο παγωτό σοκολάτα

Εύκολο παγωτό σοκολάτα

Ένα εύκολο παγωτό σοκολάτα μας προτείνει αυτή η συνταγή, που χρειάζεται μόλις ένα τέταρτο της ώρας για να το φτιάξουμε. Η υπομονή μας θα επιστρατευτεί μόνο για τον χρόνο που χρειάζεται για να παγώσει καλά.

Εύκολο παγωτό σοκολάτα

Υλικά:

1 κουτί ερμόλ ή μόρφατ (φυτική σαντιγύ σε κονσέρβα)
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
1 κουτί γάλα εβαπορέ
100γρ. σοκολάτα κουβερτούρα

Εκτέλεση:

Κόβουμε την σοκολάτα σε κομματάκια. Σε μπεν μαρί ζεσταίνουμε το εβαπορέ, μέσα του λιώνουμε την σοκολάτα και το αφήνουμε να χλιάνει. Σε ένα μπωλ χτυπάμε καλά τη φυτική σαντιγύ για 7-10 λεπτά να αφρατέψει. Στη συνέχεια προσθέτουμε το ζαχαρούχο γάλα, χτυπάμε καλά και τέλος προσθέτουμε και το μείγμα της σοκολάτας. Αδειάζουμε το μείγμα του παγωτού σε ειδικό δοχείο ή σε τάπερ και το αφήνουμε στην κατάψυξη να παγώσει καλά. Σε λίγες ώρες είναι έτοιμο το παγωτό σοκολάτα!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment