Σορμπέ καρπούζι

Σορμπέ καρπούζι

Σορμπέ καρπούζι

Ένα νόστιμο σορμπέ που θα ενθουσιάσει μικρούς και μεγάλους!

Υλικά:

8 κούπες καρπούζι
1 κούπα ζάχαρη
1 κούπα νερό
2 κουταλιές χυμό λεμονιού

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι βάζουμε τη ζάχαρη με το νερό να βράσουν και να γίνουν σιρόπι. Στη συνέχεια το αφήνουμε να κρυώσει. Αφαιρούμε από το καρπούζι τα σπόρια και το πολτοποιούμε προσθέτοντας το σιρόπι και το χυμό του λεμονιού. Βάζουμε το σορμπέ καρπούζι σε τάπερ ή δοχείο παγωτού και το αφήνουμε για μερικές ώρες να κρυώσει στο ψυγείο. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment