Ματιά

Αφράτα κέικ

Αν θέλετε τα κέικ σας να γίνονται πάντα αφράτα -ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάχνεται με αυγά- θα χτυπάτε πάντα μόνα τους τα αυγά και μετά θα τα ενώνετε με την ζύμη. Θα δείτε ότι […]

Αφράτα κέικ

Αν θέλετε τα κέικ σας να γίνονται πάντα αφράτα -ή οποιοδήποτε άλλο γλυκό φτιάχνεται με αυγά- θα χτυπάτε πάντα μόνα τους τα αυγά και μετά θα τα ενώνετε με την ζύμη. Θα δείτε ότι η ζύμη σας δεν θα ξανακάτσει ποτέ!

Το κολπάκι αυτό μας έστειλε η Μαρία Βολίκα, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα