Παραδοσιακό ψήσιμο λουκάνικων

Παραδοσιακό ψήσιμο λουκάνικων

Τα λουκάνικα για να τα ψήνουμε πιο παραδοσιακά, πρέπει να τα ψήνουμε στο τζάκι. Έτσι μπορούμε να ψήσουμε και το χαλούμι, τα μανιτάρια, το χταπόδι, τους παστουρμάδες, το ψωμί κ.τ.λ.

Το κολπάκι αυτό μας έστειλε ο Περσέας Κωνσταντίνου, και τον ευχαριστούμε πολύ.

1 Response

  1. Πως να ψήσετε ένα σύντομο μικρό σάντουιτς που θα σας κλέψε τις καρδιές σας!!

    Παίρνετε μια πίτα την ζεσταίνεται λίγο για να ανοίγει μετά βάζετε τυρί, σαλάμι και ρίγανη και την βάζετε πίσω στην τοστιέρα για να λιώσει το τυρί καλά καλά. Μετά την ανοίγετε της προσθέτεται κέτσαπ μαγιονέζα ή ότι άλλο θέλετε εσείς και καλή σας όρεξη!!!

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment