Ματιά

Καπνιστό κοτόπουλο με κίτρινη πιπεριά

Ένα γευστικό και απολαυστικό ορεκτικό μας προτείνεται από αυτή τη συνταγή. Ο μοναδικός συνδυασμός κίτρινης πιπεριάς και καπνιστού κοτόπουλου θα σας ξετρελάνει. Δοκιμάστε τον!

Καπνιστό κοτόπουλο με κίτρινη πιπεριά

Υλικά:

1 κούπα κοτόπουλο καπνιστό (αλλαντικό, ψιλοκομμένο)
1 κίτρινη πιπεριά
1 κουταλιά ψιλοκομμένο κρεμμύδι ξερό
1 κουταλιά λιαστή ντομάτα ψιλοκομμένη
1 κουταλιά μαγιονέζα
1 κουταλάκι μουστάρδα τύπου Ντιζόν
1 κουταλάκι ψιλοκομμένο μαϊντανό

Εκτέλεση:

Στραγγίζουμε καλά και ψιλοκόβουμε τη λιαστή ντομάτα. Σε ένα μπωλ ανακατεύουμε το καπνιστό κοτόπουλο, τη λιαστή ντομάτα, το κρεμμύδι, τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα και τα ανακατεύουμε όλα καλά να γίνουν μείγμα. Το αφήνουμε στο ψυγείο, σκεπασμένο με διαφανή μεμβράνη για τρεις ώρες τουλάχιστον να κρυώσει καλά. Κόβουμε την κίτρινη πιπεριά στα 8 (φετούλες) και την καθαρίζουμε. Σε μια πιατέλα τοποθετούμε τις φετούλες της πιπεριάς και τις γεμίζουμε με το μείγμα του κοτόπουλου. Γαρνίρουμε με μαϊντανό και σερβίρουμε.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί προϊόν προσωπικής του εργασίας.

Σχετικά άρθρα