Μαρινάδα για κρεατικά και λαχανικά

Μαρινάδα για κρεατικά και λαχανικά

Με την συνταγή αυτή θα φτιάξετε μια ξεχωριστή μαρινάδα την οποία μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τόσο σε κρεατικά όσο και σε λαχανικά που θέλετε να ψήσετε στην σχάρα.

Υλικά:

1/4 φλυτζανιού του καφέ μουστάρδα πικάντικη
3 σκελίδες σκόρδου λιωμένες
1/2 κουταλάκι ψιλοκομμένο τζίντζερ
1/3 κούπας μέλι
1 κουταλιά σόγια σως
2 κουταλιές ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Αναμειγνύουμε όλα τα υλικά μας καλά και βουτάμε στο μείγμα αυτό τα λαχανικά ή το κρέας που είναι να ψήσουμε. Τα αφήνουμε εκεί για λίγα λεπτά και κατόπιν ψήνουμε στη σχάρα χωρίς να αφαιρέσουμε την μαρινάδα που έχει μείνει πάνω τους.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment