Σπιτική κρέμα φουντουκιού (μερέντα)

Σπιτική κρέμα φουντουκιού (μερέντα)

Γιατί να αγοράζετε έτοιμη -και ακριβή- κρέμα φουντουκιού, ενώ μπορείτε να φτιάξετε σπιτική, νόστιμη, και κυρίως με απόλυτη γνώση της ποιότητας και του είδους των συστατικών της. Πάρτε την συνταγή ανά χείρας και βουρ για σπιτική μερέντα!

Υλικά:

1 κούπα φουντούκια
200γρ. σοκολάτα γάλακτος
1 κουταλιά κακάο
3 κουταλιές μαργαρίνη
4 κουταλιές άχνη ζάχαρη
1 βανίλια

Εκτέλεση:

Θρυμματίζουμε εντελώς τα φουντούκια μέχρι να γίνουν σκόνη. Λιώνουμε την σοκολάτα σε μπεν μαρί και προσθέτουμε τη μαργαρίνη, τη ζάχαρη, το κακάο, τη βανίλια και τα φουντούκια ανακατεύοντας συνεχώς. Στη συνέχεια φυλάμε την σπιτική κρέμα φουντουκιού σε αποστειρωμένο βάζο, την αφήνουμε να κρυώσει και κατόπιν την βάζουμε στο ψυγείο. Ανακατεύουμε πριν την χρησιμοποιήσουμε.

2 Σχόλια

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment