Ματιά

Πιλάφι του χοίρου (Άνδρου), της Χρύσας Παραδείση

Η συνταγή αυτή περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Αναζητώντας την Χρύσα Παραδείση», της Μαρίας Τσοσκούνογλου!

Γράφει: Matia Gr
Πιλάφι του χοίρου (Άνδρου), της Χρύσας Παραδείση

Υλικά:

1 κιλό χοιρινό κρέας
3 φλιτζάνια τσαγιού φιδέ
Αλάτι

Εκτέλεση:

Κόβετε το κρέας σε μερίδες και το βάζετε σε κατσαρόλα με 8 φλιτζάνια τσαγιού νερό. Ρίχνετε 2 κουταλιές σούπας κοφτές αλάτι και το αφήνετε να σιγοβράσει μέχρις ότου μαλακώσει. Ρίχνετε τον φιδέ, τον ανακατεύετε και αφήνετε να σιγοψηθεί με το κρέας επί 20 περίπου λεπτά. Μερίδες 5.

Σημείωση: Το πιλάφι του χοίρου γίνεται με σπιτικό φιδέ από αλεύρι και γάλα.

Η συνταγή αυτή περιλαμβάνεται στο βιβλίο «Αναζητώντας την Χρύσα Παραδείση», της Μαρίας Τσοσκούνογλου!

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Διασήμων