Κοτόπουλο στιφάδο, της Λιλίκας

Ένα φαγάκι νόστιμο, Κυριακάτικο σήμερα… Κοτόπουλο στιφάδο ή κότα με κρεμμύδια… Η Περιστερά πριν πολλά πολλά χρόνια ήταν πρώτη στην παραγωγή ξερού κ φρέσκου κρεμμυδιού… Αλλά δυστυχώς είναι κάτι που με το πέρασμα των χρόνων εγκαταλείφθηκε κ αυτό όπως τώρα άρχισε να εγκαταλείπεται κ η κτηνοτροφία… Ευτυχώς έμεινε μία οικογένεια, η οικογένεια Οικονόμου που παράγει όλο το χρόνο με τέχνη κ περισσή αγάπη, κρεμμυδάκια φρέσκα τα οποία τα διοχετεύει στην αγορά… Ο παππούς μου αγαπάει πολύ αυτό το φαγητό γιατί η Βαγγελουδα το έφτιαχνε με τρόπο μοναδικό… Εύκολο φαγάκι στο να γίνει…