Πασχαλινό στεφάνι .: Διάφορα .: Ματιά
 

Πασχαλινό στεφάνι

Ένα στεφάνι στολισμένο με… αυγά!!!

Γράφει: Matia Gr
Πασχαλινό στεφάνι

Πασχαλινό στεφάνι

Το Πασχαλινό στεφάνι μας αντί για λουλούδια είναι στολισμένο με αυγά!!! Πάμε να το φτιάξουμε…

Υλικά:
Χαρτόνια σε διάφορα χρώματα
Κόλλα για να κολλάμε

Κατασκευή:
Παίρνουμε δύο πιάτα, ένα του φαγητού και ένα του γλυκού. Βάζουμε το πιάτο του φαγητού ανάποδα πάνω σε ένα χαρτόνι (δεν έχει σημασία το χρώμα γιατί θα καλυφθεί) και με μολύβι σχεδιάζουμε το περίγραμμα του πιάτου. Μετά τοποθετούμε μέσα στον κύκλο που κάναμε το πιατάκι του γλυκού (υπολογίζουμε όσο μπορούμε στο κέντρο), και κάνουμε και σε αυτό τον κύκλο. Με ένα ψαλίδι κόβουμε τον μεγάλο κύκλο και στην συνέχεια με ένα κοπίδι χαράζουμε τον μικρό. Αφαιρούμε το στρογγυλό χαρτόνι από το κέντρο και μας μένει ο κύκλος.
Στην συνέχεια σχεδιάζουμε τα αυγά, τα κόβουμε και τα κολλάμε πάνω στο στεφάνι που έχουμε. Την διάσταση των αυγών την υπολογίζουμε περίπου 9,5εκ. x 6,5εκ. Μπορούμε να ζωγραφίσουμε και πάνω στα αυγά ότι σχέδιο μας αρέσει αν είναι ανοιχτόχρωμα!!!
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!

Πασχαλινό στεφάνι

Πασχαλινό στεφάνι

Πασχαλινό στεφάνι

Πασχαλινό στεφάνι

Πασχαλινό στεφάνι

Την κατασκευή αυτή, μας έστειλε ο φίλος μας Ορφέας.

Ευχαριστούμε πολύ Ορφέα!!!

Δείτε το blog του Ορφέα, «ΤΟΥΙΤΥ», κάνοντας κλικ εδώ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.