Ματιά

Απογευματινή: Αλτ στα πειράματα με τις ζωές μας

Κυκλοφορεί σήμερα στα σημεία διανομής free press η “Απογευματινή των Εργαζομένων”. Με κλικ εδώ θα βλέπετε τα βίντεο που διαλέγει η Ματιά στο YouTube! Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι “ΑΛΤ στα πειράματα με τις […]

Απογευματινή: Αλτ στα πειράματα με τις ζωές μας

Προσπαθούν να μας εξοντώσουν οικονομικά και ηθικά. Θα τους αφήσουμε; ΑΛΤ στα πειράματα με τις ζωές μας Κυκλοφορεί σήμερα στα σημεία διανομής free press η “Απογευματινή των Εργαζομένων”.

Ο τίτλος στο πρωτοσέλιδο είναι “ΑΛΤ στα πειράματα με τις ζωές μας” και μπορείτε να διαβάσετε τόσο το κεντρικό άρθρο, όσο και την υπόλοιπη Απογευματινή δωρεάν κάνοντας κλικ εδώ.

Στο blog των Εργαζομένων της Απογευματινής, μπορείτε να διαβάσετε και ένα κείμενο θέσεων-πρόσκληση, όπου περιγράφουν τα προβλήματά τους – είναι 5 μήνες απλήρωτοι – και τους προβληματισμούς τους για τη σημερινή κατάσταση της οικονομίας.

Να μη ξεχνάμε ότι μόλις την Παρασκευή απολύθηκαν 21 δημοσιογράφοι από το Βήμα, αμέσως μόλις είχαν ολοκληρώσει τη δουλειά τους για το Βήμα της Κυριακής που κυκλοφόρησε χτες. Αντί για δώρο Χριστουγέννων, απόλυση… από ένα ΔΟΛ που πριν λίγους μήνες έκλεισε τις Εκδόσεις Ελληνικά Γράμματα σαν να μη συνέβη και τίποτα.

Α.Α.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Επικαιρότητα