Ματιά

Ο ήλιος, τα γυμναστήρια και η Αννίτα

Λάμπει ο ήλιος στα βουνά, λάμπει και στην Αθήνα, μίσασε ο χειμώνας, όπου να ‘ναι μυρίζει Καλοκαιράκι! Θέλω μαγιώ κίτρινο με μαύρο. Κάνετε σχέδια, ψάξτε τον εξοπλισμό παραλίας, ξεκινάμε σκέτη ηλιοθεραπεία γύρω στο Πάσχα, […]

Ο ήλιος, τα γυμναστήρια και η Αννίτα

Λάμπει ο ήλιος στα βουνά, λάμπει και στην Αθήνα, μίσασε ο χειμώνας, όπου να ‘ναι μυρίζει Καλοκαιράκι! Θέλω μαγιώ κίτρινο με μαύρο. Κάνετε σχέδια, ψάξτε τον εξοπλισμό παραλίας, ξεκινάμε σκέτη ηλιοθεραπεία γύρω στο Πάσχα, κατόπιν προϊούσης της ζέστης βουτάμε το πόδι δοκιμαστικά, επόμενο στάδιο το πλατσούρισμα. Άντε βρε, 2 μηνάκια ακόμα, υπομονή. Για τα κρυουλιάρικα 4.

Έρευνα αγοράς περί τα γυμναστήρια, μάλλον κατέληξα, αύριο εγγραφή. Για να αποχαιρετίσω τον έκλυτο βίο, τηγανίζω ένα βουνό πατάτες. Μα ένα βουνό. Από αύριο άσκησις! Και εγκράτεια. Αν και οι πειρασμοί καραδοκούν. Ένα χλμ. μέχρι το gym είναι διάσπαρτο από νάρκες. Ζαχαροπλαστεία ντε. Πρέπει να δείξω υπομονή και επιμονή. Θα περνάω με παρωπίδες, σαν τα άλογα.

Ουφ, ησύχασα! Η Αννίτα στην ώρα της, στη θέση της, στο κανάλι της, με την τρέλλα και την κορδέλα της. Και είχα πάρει μια τρομάρα, την γλωσσόφαγαν οι μεσημερούδες, αλλά τελικά όλα καλά. Έτσι θα απολαύσουμε τους αστέρες της. Οι κυρίες Μαλάμω και Ελισάβετ μου έχουν λείψει τελευταία, απλά πάντα ελπίζω σε νέο σουξέ.

του Δημήτρη Χίλιου

Ο Δημήτρης Χίλιος είναι συγγραφέας και από τις εκδόσεις Πατάκη κυκλοφορούν τα μυθιστορήματα του “Με το σφύριγμα του τραίνου” και “Χάρτινα φιλιά“.

Σχετικά άρθρα

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Facebook

γιορτάζειΠοιος γιορτάζει σήμερα γιορτάζειποιος γιορτάζει αύριο γιορτάζειμεθαύριο γιορτάζειΠοιος γιόρταζε χτες;