Έρωτας αλά Ελληνικά - My life in ruins - 2009 .: Cinema .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Έρωτας αλά Ελληνικά – My life in ruins – 2009

Η «Έρωτας αλά Ελληνικά – My life in ruins» είναι μια ταινία που θα σας ψυχαγωγήσει, θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας, αλλά και θα σας συγκινήσει με τα όσα θα συμβούν στην πρωταγωνίστρια της.

Γράφει:

Έρωτας αλά Ελληνικά
Διάρκεια:
95 λεπτά

Υπόθεση

Η Georgia είναι μια ελληνοαμερικανίδα που έχει μετοικίσει στην Ελλάδα εδώ και ένα χρόνο. Αρχικά ήρθε για να διδάξει στο πανεπιστήμιο αλλά τελικά κατέληξε να κάνει την ξεναγό σε ένα τουριστικό γραφείο. Εξαιτίας των γνώσεων της, η αρχαιότητα είναι το αντικείμενο των σπουδών της, οι ξεναγήσεις της είναι γεμάτες πληροφορίες, ιστορικές λεπτομέρειες και κατ’ επέκταση βαρετές για τους τουρίστες. Αυτός είναι και ο λόγος που παίρνει κακές αξιολογήσεις από τα group της, πράγμα που την οδήγησε στο να αποφασίσει να εγκαταλείψει την Ελλάδα και να επιστρέψει στην Αμερική. Στην τελευταία ομάδα όμως που θα ξεναγήσει υπάρχει ο Irv και ο νέος οδηγός του πούλμαν ο Προκόπης. Αυτοί οι δύο άνθρωποι είναι ικανοί να αλλάξουν την ζωή της απελπισμένης Georgia… εσείς τι λέτε;

Κριτική και εντυπώσεις

Η «Έρωτας αλά Ελληνικά – My life in ruins» είναι μια ταινία που θα σας ψυχαγωγήσει, θα σας κάνει να γελάσετε με την ψυχή σας, αλλά και θα σας συγκινήσει με τα όσα θα συμβούν στην πρωταγωνίστρια της. Υπέροχες εικόνες από Αθήνα, Αρχαία Ολυμπία και Δελφούς, θα γεμίσουν την οθόνη και την καρδιά σας. Ήρωες που οι ερμηνείες των ηθοποιών τους προσδίδουν φυσικότητα και ένα σενάριο δροσερό που κλέβει τις εντυπώσεις από τις πρώτες σκηνές! Είναι εξαιρετική… δείτε την!

Έρωτας αλά Ελληνικά – My life in ruins – Trailer (Greek subs)

My Life in Ruins 2009 Movie Trailer HQ /"Έρωτας αλα Ελληνικά"My Life in Ruins 2009 Movie Trailer HQ /”Έρωτας αλα Ελληνικά”

Συντελεστές

Σενάριο

Mike Reiss

Σκηνοθεσία

Donald Petrie

Ηθοποιοί

Nia Vardalos – Georgia
Richard Dreyfuss – Irv
Αλέξης Γεωργούλης – Προκόπης (Poupi)
Alistair McGowan – Nico
Harland Williams – Big Al
Rachel Dratch – Kim
Caroline Goodall – Dr. Tullen
Ian Ogilvy – Mr. Tullen
Sophie Stuckey – Caitlin
María Botto – Lala
María Adánez – Lena
Brian Palermo – Marc
Jareb Dauplaise – Gator
Simon Gleeson – Ken
Natalie O’Donnell – Sue

Νεκτάριος Παπασπύρου

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.