Ο ANTONIUS στην κουζίνα

Πολύ συχνά στην κουζίνα τα ράφια των κάτω ντουλαπιών μας δεν μας εξυπηρετούν για να αποθηκεύουμε τρόφιμα. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει την λύση ο ANTONIUS!

Share


Πολύ συχνά στην κουζίνα τα ράφια των κάτω ντουλαπιών μας δεν μας εξυπηρετούν για να αποθηκεύουμε τρόφιμα. Σε αυτό το πρόβλημα έρχεται να δώσει την λύση ο ANTONIUS! Τοποθετώντας σε ένα ντουλάπι σας μια αποθηκευτική μονάδα ANTONIUS θα έχετε στην διάθεσή σας τέσσερα μεγάλα και βαθιά συρτάρια που μπορούν να φιλοξενήσουν το μπακάλικο του νοικοκυριού σας. Χωράει απίστευτα μεγάλες ποσότητες τροφίμων.

Καλό θα είναι στον πάτο κάθε συρταριού να χρησιμοποιήσετε μια επιφάνεια πλαστική (42cm x 53cm) ή ακόμα καλύτερα υφασμάτινη (για παράδειγμα κάποιο σουπλά) που θα σας γλυτώσει από την φθορά των συσκευασιών που έχετε τοποθετήσει μέσα στο συρτάρι όταν αυτό ανοιγοκλείνει. Έτσι οι συσκευασίες δεν θα τρυπάνε και όλα θα είναι τακτοποιημένα. Μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε και ετικέτες για το τι περιέχει το κάθε συρτάρι (παραδείγματος χάρη όσπρια, μακαρόνια, αλεύρι, ζάχαρη κτλ αν και τα συρμάτινα καλάθια του, παρέχουν πλήρη ορατότητα.

Εάν δεν θέλουμε να τοποθετήσουμε μέσα σε ντουλάπι της κουζίνας μας τον ANTONIUS μπορούμε να τον τοποθετήσουμε εκτός. Θα χρειαστούμε σίγουρα ροδάκια έτσι ώστε να καθαρίζουμε εύκολα και γρήγορα το πάτωμα από κάτω του και την ξύλινη επιφάνεια όπου θα μπορούμε να ακουμπάμε προσωρινά οτιδήποτε μας… περισσεύει. Ειδικά για τα ταψιά που πάντα δεν έχουν που να πάνε όταν ο φούρνος μας είναι αναμμένος και ψήνουμε το φαγητό μας θα βρουν μια φιλόξενη φωλιά! Αρκεί να διασφαλίσουμε ότι δεν θα έρθει η ξύλινη επιφάνεια σε επαφή με νερό ή άλλα υγρά. Εύκολα, με ένα διαφανές πλαστικό μπορεί λυθεί αυτό πρόβλημα.

Για να δείτε την τιμή του προϊόντος Antonius στην ΙΚΕΑ, κάντε κλικ εδώ!

ΤΑ ΠΙΟ ΝΕΑ

Κέικ με φρέσκες φράουλες

Σπάνιο είδος κέικ με λαχταριστές φρέσκιες φράουλες! Υπέροχο, φρουτένιο και πεντανόστιμο!

16 Σεπτεμβρίου 2019 10:13

Ο Walter Summerford, ο Roy Sullivan και τα χτυπήματα του κεραυνού

Οι άνθρωποι που δέχτηκαν τα περισσότερα χτυπήματα από κεραυνό στη ζωή τους.

4 Σεπτεμβρίου 2019 20:14

Ναύπακτος

Φωτογραφίες από τη Ναύπακτο.

4 Σεπτεμβρίου 2019 18:15

Παστίτσιο

Ένα από τα πιο αγαπημένα φαγητά των Ελλήνων. Παστίτσιο το κλασσικό και... τα λόγια είναι περιττά!

4 Σεπτεμβρίου 2019 12:44

T2 3D Battle Across Time HD

Mini Sequel για το Terminator 2 Judgement Day

3 Σεπτεμβρίου 2019 21:23

Βαρδάρης, Θεσσαλονίκη, Μακεδονία, Ελλάδα

Φωτογραφίες από το Βαρδάρη στη Θεσσαλονίκη.

3 Σεπτεμβρίου 2019 15:00

Χρησιμοποιούμε cookies για βελτίωση των υπηρεσιών μας και για στατιστικούς λόγους. Για να διαβάσετε τις σελίδες μας πρέπει να συμφωνήσετε με τη χρήση των cookies.

ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ