Έτοιμη σάλτσα στη στιγμή! .: Κολπάκια .: Ματιά
 

Έτοιμη σάλτσα στη στιγμή!

Βολικό ιδιαίτερα για φοιτητές, εργένηδες, εργαζόμενους και όσους λατρεύουν να φτιάχνουν πίτσα με σπιτική σάλτσα!!!

Γράφει: Matia Gr
Έτοιμη σάλτσα στη στιγμή!

Έτοιμη σάλτσα στη στιγμή!

Πολλές φορές περισσεύει σάλτσα που έχουμε ήδη μαγειρέψει και δεν ξέρουμε τι να την κάνουμε. Ακόμη συχνότερα όταν φτιάχνουμε σάλτσα βάζουμε μισό κουτάκι πασάτα ντομάτας ή κονκασέ και το υπόλοιπο μένει στο ψυγείο μέχρι να χαλάσει. Αυτό το κολπάκι θα σας λύσει αυτό το πρόβλημα και μάλιστα δίχως κόπο!
Μαγειρέψτε σάλτσα, χρησιμοποιήστε όλη τη ντομάτα σας, κάντε διπλή μερίδα. Τι θα κάνετε αυτό που θα περισσέψει; Θα το κάνετε παγάκια! Μάλιστα! Θα το βάλετε σε παγοθήκες (κατά προτίμηση σιλικόνης -βγαίνουν πιο εύκολα) και όποτε χρειαστείτε λίγη ή περισσότερη σάλτσα θα την έχετε έτοιμη στη στιγμή.
Βολικό ιδιαίτερα για φοιτητές, εργένηδες, εργαζόμενους και όσους λατρεύουν να φτιάχνουν πίτσα με σπιτική σάλτσα!!! Μην περιοριστείτε στην σάλτσα ντομάτας. Και στη σάλτσα με κιμά βολεύει εξίσου!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.