Κανταϊφένια κυπελλάκια παγωτού .: Γλυκά .: Ματιά
 

Κανταϊφένια κυπελλάκια παγωτού

Εύκολα και εξαιρετικά τόσο σε εμφάνιση όσο και σε γεύση. Προσφέρετε τα κανταϊφένια κυπελλάκια παγωτού και μην ξεχάσετε να ενημερώσετε ότι μόνο το κουταλάκι δεν τρώγεται!

Γράφει: Matia Gr
Κανταϊφένια κυπελλάκια παγωτού
Υλικά:

1 πακέτο φύλλο κανταΐφι
Παγωτό καϊμάκι
Γλυκό του κουταλιού ή σιρόπι της αρεσκείας μας
Βούτυρο γάλακτος

Εκτέλεση:

Ξάνουμε το φύλλο κανταΐφι και σε μεγάλες φόρμες για μάφινς δημιουργούμε κανταϊφένια κυπελλάκια. Λιώνουμε το βούτυρο και με ένα πινέλο περνάμε τα κυπελλάκια μας σε όλη τους την επιφάνεια. Τα ψήνουμε στους 175 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Μόλις κρυώσουν τα ξεφορμάρουμε και τα γεμίζουμε με παγωτό καϊμάκι. Διακοσμούμε με το γλυκό κουταλιού ή το σιρόπι και έχουμε γρήγορα ένα εντυπωσιακό γλυκό να το γευτούμε και να το προσφέρουμε!

  Ζεστή σοκολάτα με άρωμα πορτοκαλιού
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.