
1 πακέτο μπισκότα Πτι-Μπερ
250gr κουβερτούρα
1 κουταλάκι Cointreau
1 κ.τ.σ. ζάχαρη άχνη
Σπάστε τα μπισκότα σε μικρά κομματάκια. Λιώστε την κουβερτούρα σε μπαιν-μαρί. Ρίξτε την λιωμένη κουβερτούρα στα μπισκότα. Ανακατέψτε το μίγμα πολύ καλά. Προσθέστε το Cointreau και την ζάχαρη και ξανανακατέψτε. Τυλίξτε το μίγμα σε λαδόκολλα και βάλτε το στην κατάψυξη.
Καλή σας όρεξη!!!
Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Ζωή και ο Στέφανος Μπουδούρογλου και τους ευχαριστούμε πολύ.