Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα, της Λίζας .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα, της Λίζας

Όσοι αγαπούν τα εξωτικά φρούτα και ιδιαίτερα το μάνγκο, θα λατρέψουν αυτή τη συνταγή. Φτιάξτε σπιτική και υγιεινή μαρμελάδα μάνγκο και απολαύστε το αγαπημένο σας φρούτο καθημερινά στο πρωινό σας και όχι μόνο

Γράφει: Matia Gr
Μαρμελάδα μάνγκο με λουίζα, της Λίζας
Υλικά:

1 κιλό μάνγκο (καθαρό βάρος) καθαρισμένα και τεμαχισμένα σε μικρά κομμάτια
1 κιλό ζάχαρη
Χυμός από 1 λεμόνι
10 – 12 φύλλα φρέσκιας λουίζας

Εκτέλεση:

Ανακατεύουμε τη ζάχαρη με το μάνγκο και το λεμόνι και τα αφήνουμε να «μείνουν» για 10 λεπτά. Στη συνέχεια, τα βάζουμε σε μια κατσαρόλα και τα βράζουμε σε μέτρια φωτιά για 5 – 6 λεπτά. Αποσύρουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά και γεμίζουμε αποστειρωμένα βάζα, προσθέτοντας και τα φύλλα λουίζας.
Γιατί το σπιτικό είναι πάντοτε καλύτερο!
Καλή επιτυχία!

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Λίζα Δ., και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.