Ντιπ πιπεριάς με μουστάρδα .: Διαβητικών .: Ματιά
 

Ντιπ πιπεριάς με μουστάρδα

Σπιτικό, υγιεινό και οικονομικό ντιπ πιπεριάς με μουστάρδα. Θα το λατρέψετε και θα το φτιάχνετε σε μεγάλες ποσότητες, αφού κάλλιστα μπορεί να διατηρηθεί στο ψυγείο!

Γράφει: Matia Gr
Ντιπ πιπεριάς με μουστάρδα
Υλικά για την πάστα πιπεριάς:

5 πιπεριές κέρατο ψωμωμένες
3 σκελίδες σκόρδο
1 πρέζα ρίγανη
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
Υλικά για την μουστάρδα:
3 κουταλιές της σούπας σιναπόσπορο κίτρινο
1/4 κουταλάκι του γλυκού κιτρινόριζα (κουρκουμάς, turmeric)
2 κουταλιές της σούπας μηλόξυδο
4 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
100ml νερό

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε πρώτα την πάστα πιπεριάς ακολουθώντας την συνταγή που μπορείτε να δείτε κάνοντας κλικ εδώ! Κατόπιν φτιάχνουμε την μουστάρδα, σύμφωνα με τις οδηγίες που μπορείτε να δείτε εδώ! Βάζουμε και τα δύο μίγματα στο ψυγείο και όταν κρυώσουν καλά, αναμιγνύουμε 6 μέρη πάστα πιπεριάς με 1 μέρος μουστάρδα! Θα το λατρέψετε αυτό το ντιπ!

  Μπαρμπούνια μαρινάτα
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.