Πατάτες στο τηγάνι χωρίς λάδι, της Παρασκευής .: Εύκολες συνταγές .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πατάτες στο τηγάνι χωρίς λάδι, της Παρασκευής

Ημέρα αυστηρής νηστείας (χωρίς λάδι); Μπορείτε να απολαύσετε τις αγαπημένες σας πατάτες στο τηγάνι, ακολουθώντας την συνταγή που μας έστειλε η Παρασκευή. Οι πατάτες έτσι, γίνονται νοστιμότατες και θυμίζουν πολύ αυτές που ψήνουμε στην χόβολη!

Γράφει: Matia Gr
Πατάτες στο τηγάνι χωρίς λάδι, της Παρασκευής
Υλικά:

Πατάτες
Ρίγανη
Αλάτι

Εκτέλεση:

Θα χρειαστούμε ένα μεγάλο αντικολλητικό τηγάνι.
Καθαρίζουμε τις πατάτες μας και τις κόβουμε σε ροδέλες. Βάζουμε το τηγάνι στο μάτι της κουζίνας να κάψει. Πλένουμε τις πατάτες και έτσι όπως είναι βρεγμένες τις αραδιάζουμε (την μία δίπλα στην άλλη μέσα στο τηγάνι μας). Οι πατάτες με αυτό τον τρόπο ψήνονται σαν να είναι στη χόβολη. Χρειάζονται λίγο περισσότερο χρόνο από τις τηγανητές, όμως εμείς πρέπει να τις έχουμε συνεχώς στο νου μας για να μην αρπάξουν. Όταν ψηθούν, τις βγάζουμε σε μια ωραία πιατέλα, τις πασπαλίζουμε με μπόλικη ρίγανη και αλατάκι και τις απολαμβάνουμε.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Παρασκευή, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.