Ποπ Κορν (Pop corn) .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ποπ Κορν (Pop corn)

Ετοιμάζεστε να δείτε μια ταινία και θέλετε να την “συνοδεύσετε” με ποπ κόρν (pop corn). Δεν πιστεύω να αγοράζετε έτοιμο. Ναι; Α! Θα σας μαλώσω!!! Ρίξτε μια ματιά στην συνταγή μας και φτιάξτε σπιτικό ποπ κορν (pop corn) σε χρόνο dt

Γράφει: Matia Gr
Ποπ Κορν (Pop corn)

popcorn

Υλικά:

Καλαμπόκι για ποπ κορν
Βιτάμ
Αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα κατσαρολάκι που έχει καπάκι βάζουμε μια κουταλιά της σούπας βιτάμ και το ανεβάζουμε στη φωτιά. Όταν λιώσει το βιτάμ ρίχνουμε μέσα στο κατσαρολάκι μας λίγο λίγο καλαμπόκι έτσι ώστε να γίνει μια στρώση στον πάτο της κατσαρόλας μας. Με ένα κουτάλι το ανακατεύουμε ώστε να λαδωθεί καλά και καπακώνουμε την κατσαρόλα γυρνώντας το μάτι της κουζίνας μας στο πιο δυνατό. Όταν αρχίσει το ποπ κορν να «σκάει» χωρίς να ανοίξουμε την κατσαρόλα την ανακινούμε ελαφρά μπρος πίσω. Αμέσως μόλις σταματήσουν να ακούγονται τα καλαμπόκια που σκάνε αποσύρουμε από τη φωτιά το κατσαρολάκι και αναποδογυρίζουμε σε μπωλ. Αλατίζουμε, και το ποπ κορν μας είναι έτοιμο.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.