Πύργοι σοκολάτας, της Έλενας .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Πύργοι σοκολάτας, της Έλενας

Οι πύργοι σοκολάτας είναι ένα αμαρτωλό γλυκό που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσετε. Την συνταγή του μας την έστειλε η Έλενα Χρυσοχόου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ. Την αμαρτία θα την πάρετε εσείς, μην περιμένετε να την φορτωθεί η Έλενα επειδή μας έστειλε την συνταγή

Γράφει: Matia Gr
Πύργοι σοκολάτας, της Έλενας
Υλικά:

1 πακέτο μπισκότα (πτι-μπερ)
3 μπανάνες
Αμύγδαλα (φουντούκια ή φιστίκια προτίμηση σας)
Σιρόπι σοκολάτας
Παγωτό (βανίλια η σοκολάτα)
Μερέντα

Εκτέλεση:

Κόψτε σε ροδέλες τις μπανάνες και τοποθετήστε μια ροδέλα πάνω σε ένα μπισκότο. Βάλτε λίγο μερέντα. Μετά αλέστε τα αμύγδαλα και ρίξτε λίγο πάνω στη μερέντα, λίγο παγωτό και σιρόπι σοκολάτας. Βάλτε ακόμα ένα μπισκότο και είμαστε έτοιμοι. Κάντε το ίδιο με τα υπόλοιπα μπισκότα. Τέλος πασπαλίστε με λίγο αμύγδαλο και ρίξτε σιρόπι σοκολάτας. Βάλτε τα στην κατάψυξη και σερβίρετε τα σε 2-3 ώρες. Είναι τέλειο και δροσιστικό! Ελπίζω να σας αρέσει!

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε η Έλενα Χρυσοχόου, την οποία και ευχαριστούμε πολύ!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.