
1/2 κιλό γαρίδες
1-2 φρέσκα σκόρδα
2 ντομάτες
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο
Μαϊντανό
Ξεφλουδίζουμε τις ντομάτες και τις τρίβουμε στον τρίφτη στο χοντρό. Καθαρίζουμε τα φρέσκα σκόρδα και τα ψιλοκόβουμε. Σε ένα τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο και τα τσιγαρίζουμε. Κατόπιν προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες, αλάτι, πιπέρι κι ελάχιστο ελαιόλαδο ακόμη. Ανακατεύουμε και ανάλογα με τα υγρά που θα βγάλουν ψήνουμε πάνω από 10 λεπτά. Κατόπιν προσθέτουμε τις γαρίδες, βράζουμε για 5-6 λεπτά ακόμη και σερβίρουμε με ρύζι ή μακαρόνια, πασπαλίζοντας με ψιλοκομμένο μαϊντανό.