Σπιτική αξεπέραστη φουντουκόκρεμα (μερέντα) .: Διάφορες Συνταγές .: Ματιά
 

Σπιτική αξεπέραστη φουντουκόκρεμα (μερέντα)

Μια φουντουκόκρεμα που βάζει κάτω μερέντα, νουτέλα, νουκρέμα και όλα τα παρεμφερή!
Ζήτω η σπιτική αξεπέραστη φουντουκόκρεμα!

Γράφει: Matia Gr
Σπιτική αξεπέραστη φουντουκόκρεμα (μερέντα)
Υλικά:

2 κούπες φουντούκια
2 κούπες ζάχαρη άχνη
1 κούπα σκόνη κακάο (άγλυκο)
2-3 σταγόνες εσάνς βανίλια (προαιρετικά)
1/2 πρέζα αλάτι
1 κουταλάκι ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Σε ένα μεγάλο μπλέντερ ρίχνουμε τα φουντούκια και τα δουλεύουμε μέχρι να γίνουν σκόνη. Προσθέτουμε και τη ζάχαρη άχνη και με ένα κουτάλι ανακατεύουμε το μείγμα μας μέσα στο μπλέντερ. Καπακώνουμε το μπλέντερ και το βάζουμε σε λειτουργία. Προσθέτουμε το κακάο και την εσάνς βανίλιας και δουλεύουμε καλά το μείγμα μας. Ρίχνουμε το αλάτι και το ελαιόλαδο και το δουλεύουμε ξανά. Η αξεπέραστη φουντουκόκρεμα είναι έτοιμη! Δοκιμάστε την και θα την λατρέψετε. Και το κυριότερο; Ξέρετε ακριβώς τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.