Σταφύλι παιχνιδιάρικη κάμπια .: Εκδηλώσεις .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σταφύλι παιχνιδιάρικη κάμπια

Μια παιχνιδιάρικη κάμπια αποτελούμενη από γλυκιά σταφίδα θα κατενθουσιάσει τα παιδιά σε κάθε καλοκαιρινό – φθινοπωρινό παιδικό πάρτυ! Πανεύκολο!

Γράφει: Matia Gr
Σταφύλι παιχνιδιάρικη κάμπια

Σταφύλι παιχνιδιάρικη κάμπια

Υλικά:

Σταφύλι σταφίδα
Κριμ τσιζ
Μαύρη σοκολάτα

Εκτέλεση:

Πλένουμε και καθαρίζουμε το σταφύλι και το περνάμε ρόγα ρόγα σε ξύλινο καλαμάκι (αυτό για το σουβλάκι) και τα αφήνουμε στο ψυγείο σκεπασμένα μέχρι λίγη ώρα πριν τα σερβίρουμε. Με μια οδοντογλυφίδα ή ειδικό κορνέ για λεπτές γαρνιτούρες κάνουμε τα ματάκια της παιχνιδιάρικης κάμπιας και στη συνέχεια λιώνουμε σε μπεν μαρί ελάχιστη ποσότητα σοκολάτας (αν είναι καλοκαίρι αρκεί να την αφήσουμε λίγη ώρα εκτός ψυγείου) και φτιάχνουμε τις κόρες από τα μάτια της κάμπιας. Τα καλαμάκια με σταφύλι είναι έτοιμα να εντυπωσιάσουν τα παιδιά! Για να μην χαλάσουν τα ματάκια απλώστε τα σε πιατέλα έτσι ώστε η δεύτερη σειρά από παιχνιδιάρικες κάμπιες να είναι λίγο πιο πίσω από τις κάτω και ούτω κάθε εξής.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.