Σφολιατότουρτα της απάτης, της Βίκυς .: Γλυκά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Σφολιατότουρτα της απάτης, της Βίκυς

Η Βίκυ Καμπέρου μας έστειλε μια ξεχωριστή, εύκολη στην παρασκευή και πεντανόστιμη συνταγή για τούρτα. Σφολιατότουρτα της απάτης λοιπόν, και καλή σας όρεξη

Γράφει: Matia Gr
Σφολιατότουρτα της απάτης, της Βίκυς
Υλικά:

1 πακέτο σφολιατίνια
1 πακέτο αμύγδαλα καβουρδισμένα
1 πακέτο βούτυρο Becel
1 πακέτο τριμμένο μπισκότο Μιράντα
1 πακέτο Γιώτης της στιγμής σοκολάτα
Γάλα

Εκτέλεση:

Σε ένα μικρό κατσαρολάκι λιώνουμε το βούτυρο. Στη συνέχεια ρίχνουμε το τριμμένο μπισκότο. Αφού γίνουν ένα μείγμα, το ανακατεύουμε καλά και το αφήνουμε λίγο να παγώσει. Σε ένα γυάλινο πυρεξάκι στρώνουμε το μείγμα του μπισκότου και το απλώνουμε καλά σε όλη την επιφάνεια. Σε ένα μπολ ρίχνουμε όλο το υλικό της σκόνης σοκολάτας με την ανάλογη ποσότητα γάλακτος που ζητάει. Στρώνουμε πάνω από το μπισκότο μας την πρώτη στρώση σοκολάτας και βάζουμε τα σφολιατίνια ένα ένα ομοιόμορφα. Τελειώνοντας ρίχνουμε την υπόλοιπη σοκολάτα πάνω από τα σφολιατίνια και την απλώνουμε καλά. Ρίχνουμε σε όλο το γλυκό μας σχεδόν όλο το καβουρδισμένο αμύγδαλο.
Καλή επιτυχία…

Την συνταγή αυτή μας έδωσε η Καμπέρου Βίκυ, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.