Χαβάη μπέικον μοτσαρέλα .: Ορεκτικά .: Ματιά
 

Χαβάη μπέικον μοτσαρέλα

Ένα υπέροχα απολαυστικό ορεκτικό μας προτείνει αυτή η συνταγή για Χαβάη μπέικον μοτσαρέλας μπουκιές. Ρίξτε μια ματιά!

Γράφει: Matia Gr
Χαβάη μπέικον μοτσαρέλα

Χαβάη μπέικον μοτσαρέλα

Υλικά:

Μπαστουνάκια μοτσαρέλας
12 λωρίδες μπέικον
1 μικρή κονσέρβα με φέτες ανανά

Εκτέλεση:

Φτιάχνουμε την μοτσαρέλα έτσι ώστε τα μπαστουνάκια της να έχουν το μισό μήκος (από την κανονική συνταγή) και να γίνουν 24 τα κομμάτια.
Κόβουμε στη μέση τις λωρίδες του μπέικον. Τυλίγουμε ένα ένα μπαστουνάκι μοτσαρέλας με μπέικον. Ζεσταίνουμε τον φούρνο στους 200 βαθμούς. Αραδιάζουμε τα τυλιγμένα μπαστουνάκια μοτσαρέλας (με το σημείο της ένωσης του μπέικον προς τα κάτω) σε αντικολλητικό χαρτί και τα ψήνουμε για ένα τέταρτο με είκοσι λεπτά της ώρας περίπου. Βγάζουμε το ταψί μας από τον φούρνο και το αφήνουμε λίγο να σταθεί για να σταθεροποιηθεί το τυρί μας. Κόβουμε τις ροδέλες ανανά σε κυβάκια και περνάμε κάθε κύβο σε μια οδοντογλυφίδα. Στη συνέχεια περνάμε και το μπαστουνάκι μοτσαρέλας με το μπέικον και τα στολίζουμε σε πιατέλα. Υπέροχα απολαυστικό!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.