Ελιές γεμιστές μα και κρυμμένες .: Ορεκτικά .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Ελιές γεμιστές μα και κρυμμένες

Ένα νόστιμο και εύκολο ορεκτικό για να συντροφέψετε το ποτό σας μας προτείνει αυτή η συνταγή που δεν θέλει καν μαγείρεμα. Δείτε την!

Γράφει: Matia Gr
Ελιές γεμιστές μα και κρυμμένες

Ελιές γεμιστές μα και κρυμμένες

Υλικά:

250γρ. ελιές γεμιστές με πιπεριά
200γρ. τυρί κρέμα (cream cheese)
1/2 κούπα ξηρούς καρπούς (καβουρδισμένα αμύγδαλα, φυστίκια, καρύδια κτλ)

Εκτέλεση:

Αφήνουμε το τυρί κρέμα εκτός ψυγείου. Αφαιρούμε το νερό από τις ελιές και τις αφήνουμε να στραγγίξουν καλά. Στην συνέχεια τις στεγνώνουμε πάνω σε απορροφητικό χαρτί και τις σκουπίζουμε γύρω γύρω. Βάζουμε πάνω στο τυρί κρέμα μια ελιά και απλώνουμε το τυρί γύρω της να καλυφθεί ολόκληρη. Στη συνέχεια το πασπαλίζουμε να καλυφθεί με ξηρούς καρπούς και επαναλαμβάνουμε το ίδιο για όλες τις ελιές. Τοποθετούμε τις γεμιστές ελιές σε τάπερ και τις φυλάσσουμε στο ψυγείο να σφίξουν εντελώς. Στη συνέχεια τις κόβουμε στη μέση κατά πλάτος και τις σερβίρουμε. Το ορεκτικό μας είναι έτοιμο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.