Φρουτένιο στεφάνι Χριστουγέννων του απατεώνα .: Γιορτ€ς με λίγα .: Ματιά
 

Φρουτένιο στεφάνι Χριστουγέννων του απατεώνα

Άλλη μια εύκολη συνταγή από τον Απατεώνα μας! Αυτή τη φορά εντυπωσιάζει με μια εορταστική φρουτοσαλάτα που θα κλέψει τις εντυπώσεις!

Γράφει: Matia Gr
Φρουτένιο στεφάνι Χριστουγέννων του απατεώνα
Υλικά:

Ακτινίδια
Ρόδι
Κόκκινο μήλο

Εκτέλεση:

Θέλεις να τους αφήσεις όλους με το στόμα ανοιχτό σχεδόν χωρίς κόπο; Θέλεις αυτά τα Χριστούγεννα να χορτάσει το μάτι και η κοιλίτσα των καλεσμένων σου οικονομικά και γιορτινά; Εδώ είσαι φίλε μου!
Πλένεις το μήλο και με το μαχαίρι χαράσεις πάνω του το πάνω και το κάτω μέρος του φιόγκου. Αν σε ζορίζει ο φιόγκος κάνε αστέρι. Μετά από αυτό όλα τα άλλα είναι πανεύκολα! Καθαρίζεις τα φρουτάκια. Τα ακτινίδια τα κόβεις σε ροδέλες και κόβεις κάθε ροδέλα στη μέση. Παίρνεις μεγάλη πιατέλα και βάζεις τα ακτινίδια γύρω γύρω αφήνοντας το κέντρο κενό. Αν ζορίζεσαι πολύ βάλε ένα πιάτο στο κέντρο και το βγάζεις μετά προσεκτικά. Μόλις γίνει αυτό παίρνεις 3 σπυριά από ρόδι και τα βάζεις σε τακτά διαστήματα πάνω στο στεφάνι. Ευκολάκι! Βάζεις και στο κάτω μέρος τον φιόγκο από το μήλο και η πιατέλα σου είναι Χριστουγεννιάτικη, έτοιμη στο λεπτό, οικονομική, εντυπωσιακή, δροσιστική και… ακόμη να την φτιάξεις;

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.