
1 φλιτζάνι ελαιόλαδο
1/2 φλιτζάνι ξύδι
1/4 φλιτζανιού σάλτσα τσίλι
1/2 καυτερή πιπεριά
1 πρέζα ζάχαρη
Αλάτι, πιπέρι
Ρίχνουμε όλα τα υλικά μας στο μούλτι ή στο μπλέντερ και τα χτυπάμε μέχρι να πάρουμε ένα ομοιογενές μείγμα. Μπορούμε να το διατηρήσουμε για λίγες ημέρες στο ψυγείο μας σε γυάλινο κλειστό βάζο ή μπουκάλι. Έτσι θα το έχουμε έτοιμο κάθε φορά που θέλουμε να απογειώσουμε σε “καυτερούς ουρανούς” την γεύση της φρεσκοκομμένης σαλάτας μας.