Κριθαρώτο αλάδωτο με μελιτζάνες, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Κριθαρώτο αλάδωτο με μελιτζάνες, από τον Γέροντα Παρθένιο

Κριθαρώτο αλάδωτο με μελιτζάνες, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος, από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

Κριθαρώτο αλάδωτο με μελιτζάνες, από τον Γέροντα Παρθένιο
ΚΡΙΘΑΡΩΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΚΡΙΘΑΡΩΤΟ ΑΛΑΔΩΤΟ ΜΕ ΜΕΛΙΤΖΑΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

500γρ. κριθαράκι
2 μελιτζάνες
5-6 ντοματάκια
3 φρέσκα κρεμμύδια
1 αβοκάντο
Λίγο δυόσμο
Αλάτι, πιπέρι

Εκτέλεση:

Κόβουμε τις μελιτζάνες σε μικρά κομματάκια. Λιώνουμε το αβοκάντο με ένα πιρούνι, το ρίχνουμε στη μπασίνα που έχουμε τις μελιτζάνες και τα ανακατεύουμε. Σε ένα τηγάνι που έχει κάψει ρίχνουμε τις μελιτζάνες να τις καψαλίσουμε. Κόβουμε τα κρεμμυδάκια μας σε ροδέλες. Ρίχνουμε αλατάκι στο φαγητό μας και ανακατεύουμε. Προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια στο τηγάνι μας. Περνάμε από το μπλέντερ τα ντοματίνια ελαφρά και τα ρίχνουμε και αυτά στο τηγάνι. Ανακατεύουμε σε τακτά διαστήματα καλά και προσθέτουμε και λίγο νεράκι καυτό. Ξεδιαλέγουμε το δυόσμο κρατώντας τα φυλλαράκια του και τα ψιλοκόβουμε. Προσθέτουμε λίγο πιπέρι, το κριθαράκι μας, το δυόσμο και ανακατεύουμε καλά. Σιγά σιγά προσθέτουμε νεράκι βρασμένο μέχρι να χυλώσει το κριθαράκι μας, ανακατεύοντας.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.