Μανιτάρια με μέλι και δεντρολίβανο, από τον Γέροντα Παρθένιο .: Vegan .: Ματιά
 

Δημοφιλή άρθρα & σελίδες

Μανιτάρια με μέλι και δεντρολίβανο, από τον Γέροντα Παρθένιο

Μανιτάρια με μέλι και δεντρολίβανο, που μαγειρεύει ο Γέροντας Παρθένιος από το Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου Επισκόπου Λαμψάκου!

ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟΜΑΝΙΤΑΡΙΑ ΜΕ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΔΕΝΔΡΟΛΙΒΑΝΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΡΘΕΝΙΟ

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Υλικά:

500γρ. μανιτάρια λευκά
3 σκελίδες σκόρδο
1 κ.σ. μέλι
1 ποτήρι κρασί τύπου ρετσίνα
Δεντρολίβανο
Αλάτι, πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Κόβουμε τα μανιτάρια μας στη μέση. Σε ένα βαθύ τηγάνι βάζουμε ελαιόλαδο να κάψει καλά. Προσθέτουμε τα μανιτάρια μας, χωρίς να τα ανακατέψουμε στην αρχή. Ρίχνουμε από πάνω το σκορδάκι και κατόπιν ανακατεύουμε. Βάζουμε αλατάκι και φρεσκοτριμμένο πιπεράκι, ανακατεύουμε και όταν πιουν το ζουμάκι τους, προσθέτουμε το κρασί και το δεντρολίβανο. Τα αφήνουμε να μαγειρευτούν, προσθέτοντας λιγάκι νερό. Μόλις ξαναπιεί τα περισσότερα υγρά, προσθέτουμε το μέλι και ανακατεύουμε.

Μην παραλείψετε να δείτε: Εύφρανας Ημάς Κύριε – Μοναστηριακή παραδοσιακή Ελληνική Μαγειρική, Άγιος Παρθένιος – Ιερό Προσκύνημα Αγίου Παρθενίου, Άνθρωπε Αγάπα και Μαγειρεύοντας με τον Πατέρα Παρθένιο!

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.