
Ψωμάκια μπριός
Κίτρινα τυριά διάφορα κομμένα σε φέτες του τοστ
Καπνιστή γαλοπούλα, χοιρινή ωμοπλάτη, σαλάμι
Μαγιονέζα
1/2 περίπου κουταλάκι σκόνη μουστάρδας
Σε ένα μπωλάκι ανακατεύουμε καλά τη μαγιονέζα με τη σκόνη μουστάρδας. Κόβουμε τα μπριός οριζόντια στη μέση, και τα αλείφουμε στο εσωτερικό τους με τη μαγιονέζα. Κόβουμε τα τυριά και τα αλλαντικά ανάλογα με το μέγεθος του μπριός. Βάζουμε σε κάθε μπριός μία φέτα τυρί και μία φέτα από κάποιο αλλαντικό έτσι ώστε να περισσεύουν ελάχιστα για να τα ξεχωρίζουμε.