Νατάφυ (Παραδοσιακό γαλλικό), της Natalie .: Ανοιξιάτικες Συνταγές .: Ματιά
 

Νατάφυ (Παραδοσιακό γαλλικό), της Natalie

Εμπιστευθείτε τη συνταγή της Ναταλί και θα μας θυμηθείτε! Εκ Γαλλίας προερχόμενο και εν Ελλάδι καταναλισκόμενο… Νατάφυ το ονειρεμένο!

Γράφει: Matia Gr
Νατάφυ (Παραδοσιακό γαλλικό), της Natalie
Υλικά:

1 κουτί οικογενειακό παγωτό βανίλια
2 μεγάλες κουταλιές μερέντα/μαρμελάδα
Σιρόπι σοκολάτας
100γρ. all bran
100γρ. choco crispies
100γρ. corn flakes
Μισό πακέτο μπισκότα digestive
2 πουράκια Caprice
Φράουλες

Εκτέλεση:

Απλώνετε το παγωτό σ’ ένα μπολ ομοιόμορφα. Αφήνετε μια μεγάλη τρύπα στη μέση. Γεμίζετε την τρύπα με τη μερέντα/τη μαρμελάδα. Χτυπάτε στο μπλέντερ τα δημητριακά και τα μπισκότα μέχρι να γίνουν σκόνη. Τα βάζετε από πάνω ομοιόμορφα, σα 2ο στρώμα. Γαρνίρετε με το σιρόπι σοκολάτας. Βουτάτε τα πουράκια στο μείγμα για να το στολίσετε. Στολίζετε τις φράουλες στη μέση.

Την συνταγή αυτή μας έστειλε η Natalie, και την ευχαριστούμε πολύ.

Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.