Σπαγγέτι ολικής με σόγια .: Vegan .: Ματιά
 

Σπαγγέτι ολικής με σόγια

Ένα νόστιμο και εύκολo στην παρασκευή του πιάτο, κατάλληλο και για vegan διατροφή!

Γράφει: Matia Gr
Σπαγγέτι ολικής με σόγια
Υλικά:

1 πακέτο σπαγγέτι ολικής άλεσης
200γρ. κεμπάπ σόγιας (1/2 πακέτο)
2 κύβοι νοστιμιάς λαχανικών
2 κουταλάκια αλάτι
Λίγο πιπέρι
Ελαιόλαδο

Εκτέλεση:

Βάζουμε στον βραστήρα μας 1,7lt νερό να βράσουν. Στην κατσαρόλα μας ρίχνουμε λίγο ελαιόλαδο, το κεμπάπ, τους κύβους, το αλάτι και το πιπέρι. Προσθέτουμε το καυτό νερό και ανάβουμε το μάτι της κουζίνας μας στο μισό της δύναμής του. Ανακατεύουμε και αφήνουμε να πάρουν μία βράση μέχρι να μισομαλακώσει το κεμπάπ μας. Εντωμεταξύ βάζουμε στον βραστήρα άλλο ένα λίτρο νερό και τον ανάβουμε. Επιστρέφοντας στην κατσαρόλα μας, ρίχνουμε μέσα τα ζυμαρικά μας και ανακατεύουμε. Συνεχίζουμε το βράσιμο προσθέτοντας το καυτό νερό και ανακατεύοντας μέχρι τα μακαρόνια μας να γίνουν αλ ντέντε. Σβήνουμε το μάτι και αφήνουμε την κατσαρόλα μας πάνω του για άλλα δέκα λεπτά. Τα σπαγγέτι μας με σόγια είναι έτοιμα. Σερβίρουμε γενναίες ποσότητες σε πιάτα προσθέτοντας λίγο ελαιόλαδο και αν θέλουμε ελάχιστο φρεσκοτριμμένο πιπέρι. Καλή σας όρεξη!

  Μακαρονοσαλάτα
Το άρθρο εκφράζει και αντανακλά τις προσωπικές θέσεις και απόψεις του συγγραφέα και αποτελεί έργο προσωπικής του έρευνας και εργασίας. Έχει γίνει προσπάθεια να σας παρέχει αντικειμενική πληροφόρηση, αλλά σε θέματα υγείας, διατροφής και όχι μόνο, πάντοτε πρέπει να ζητάμε τη συμβουλή ενός ειδικού.