Μους με γιαούρτι, λεμόνι και μέλι

Last modified date

Μους με γιαούρτι, λεμόνι και μέλι

Ακολουθήστε τις οδηγίες της συνταγής, και φτιάξτε ένα μοναδικό σε γεύση μους λεμονιού με γιαούρτι και μέλι!

Υλικά:

1 κιλό γιαούρτι 10% λιπαρά
1 κουτί ζαχαρούχο γάλα
4 φυλλαράκια ζελατίνη
Χυμός και ξύσμα από 2 λεμόνια
3 βανίλιες
4 κουταλιές της σούπας χλιαρό μέλι
Κομματάκια ανανά για γαρνίρισμα

Εκτέλεση:

Λιώνετε τη ζελατίνη μέσα σε λίγο χλιαρό νερό. Ρίχνετε στο μπλέντερ το γιαούρτι, το ζαχαρούχο γάλα, τις βανίλιες, το χυμό και το ξύσμα από τα λεμόνια. Προσθέτετε τη ζελατίνη και το μέλι και συνεχίζετε το χτύπημα. Αδειάζετε την κρέμα σε μπολάκια ή μεγάλη μπολιέρα και αφήνετε στο ψυγείο για 5 ώρες να παγώσουν. Γαρνίρετε με κομματάκια ανανά.

Την συνταγή αυτή μας την έστειλε ένας επισκέπτης της Ματιάς, τον οποίο και ευχαριστούμε πολύ!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment