Μακαρούνς (macaroons – macarons) αμυγδάλου

Last modified date

Macaroons

Μακαρούνς (macaroons – macarons) αμυγδάλου

Είμαστε σίγουροι ότι έχετε δοκιμάσει μακαρούνς (macaroons). Με αυτή τη συνταγή μπορείτε να τα φτιάξετε κι εσείς στο σπίτι σας και να τα απολαμβάνετε όποτε θέλετε!

Υλικά:

1/4 κούπας αμύγδαλα ψιλοκομμένα
1 κούπα καρύδα τριμμένη
1/4 κούπας ζάχαρη
1 ασπράδι αυγού
2 βανίλιες
1 πρέζα αλάτι

Εκτέλεση:

Σε ένα μπωλ χτυπάμε τη ζάχαρη με το ασπράδι. Προσθέτουμε σταδιακά και τα υπόλοιπα υλικά και τα ανακατεύουμε καλά. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 175 βαθμούς και στρώνουμε σε ένα ταψί αντικολλητικό χαρτί. Με ένα κουτάλι ρίχνουμε ζύμη επάνω στο χαρτί αφήνοντας απόσταση για το ένα μακαρούν από το άλλο. Τα ψήνουμε για ένα τέταρτο της ώρας περίπου μέχρι να ροδίσουν. Τα αφήνουμε να κρυώσουν εντελώς πάνω σε σχάρα και τα φυλάμε σε κουτί ερμητικά κλειστό.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment