Μουσταλευριά με σιμιγδάλι

Μουσταλευριά με σιμιγδάλι

Υλικά:

7 φλιτζάνια μούστο
1 φλιτζάνι σιμιγδάλι
Χοντροκομμένα καρύδια
Σουσάμι
Κανέλα

Εκτέλεση:

Βάζουμε σε μια κατσαρόλα το μούστο και τον ζεσταίνουμε καλά. Προσθέτουμε το σιμιγδάλι και ανακατεύουμε συνεχώς έως ότου γίνει μια παχύρρευστη κρέμα. Στη συνέχεια το κατεβάζουμε από τη φωτιά και το μοιράζουμε σε πιάτα ή σε μπωλάκια. Από πάνω, πασπαλίζουμε με χοντροκομμένα καρύδια, σουσάμι και κανέλα.

1 Response

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment