Παγωμένο γιαούρτι νεκταρίνι

Παγωμένο γιαούρτι νεκταρίνι

Παγωμένο γιαούρτι νεκταρίνι

Παγωμένο γιαούρτι με νεκταρίνια! Ένα εξαιρετικής γεύσης και επίγευσης παγωμένο γλύκισμα!

Παγωμένο γιαούρτι νεκταρίνι

Υλικά:

300γρ. γιαούρτι στραγγιστό
300γρ. πολτοποιημένα νεκταρίνια
150 – 170γρ. ζάχαρη άχνη

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα νεκταρίνια και τους αφαιρούμε το κουκούτσι. Τα ζυγίζουμε και τα βάζουμε σε ένα μπλέντερ μαζί με τη ζάχαρη. Τα πολτοποιούμε και προσθέτουμε και το στραγγιστό γιαούρτι. Δουλεύουμε για λίγο το μείγμα μας και το ρίχνουμε είτε σε παγωτομηχανή είτε το βάζουμε σε τάπερ και το αφήνουμε να παγώσει στην κατάψυξη για τουλάχιστον δύο ώρες. Σερβίρουμε και απολαμβάνουμε ένα εξαιρετικής γεύσης και επίγευσης παγωτό!!!

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment