Μακαρόνια Καρμπονάρα

Μακαρόνια Καρμπονάρα

Carbonara
Υλικά:

200 γρ. μακαρόνια
50 γρ. κρέμα γάλακτος light
80 γρ. παρμεζάνα τριμμένη
70 γρ. ζαμπόν με λίγα λιπαρά
2 αυγά
4 κουταλάκια ελαιόλαδο
Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση:

Βράζουμε και στραγγίζουμε καλά τα μακαρόνια. Σε ένα μπωλ χτυπάμε το τυρί, την κρέμα γάλακτος, τα αυγά, και προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι. Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι ρίχνουμε το προηγούμενο μείγμα, τα μακαρόνια και το ζαμπόν και τα ανακατεύουμε καλά μέχρι να λιώσει το τυρί.

Σχετικά άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment