Στρούντελ

Στρούντελ

Υλικά:

4 μήλα
2 κουταλιές ζάχαρη
2 κουταλιές σταφίδες
2 κουταλιές βιτάμ
1 κουταλιά κοφτή κανέλα
1/2 κουταλάκι ζάχαρη άχνη
1/2 κουταλάκι κορν φλάουρ
1/4 κουταλάκι ξύσμα λεμονιού
6 φύλλα κρούστας

Εκτέλεση:

Πλένουμε τα 4 μήλα, τα καθαρίζουμε και τα κόβουμε σε λεπτές φέτες. Σε ένα μπωλ ρίχνουμε τα μήλα, τις σταφίδες, την κανέλα, το κορν φλάουρ και το ξύσμα λεμονιού και τα ανακατεύουμε καλά. Λιώνουμε το βιτάμ και με ένα πινέλο αλείφουμε με αυτό τα φύλλα τα οποία στοιβάζουμε το ένα πάνω στο άλλο σε μια αντικολλητική κόλλα. Ρίχνουμε το μείγμα από το μπωλ πάνω στα φύλλα προσέχοντας να αφήσουμε γύρω γύρω κενό 3 δακτύλων. Κλείνουμε προς τα μέσα τα φύλλα και το χαράζουμε. Μαζί με την αντικολλητική κόλλα τα μεταφέρουμε σε ένα ταψί και τα ψήνουμε στους 190 βαθμούς για περίπου 20 λεπτά. Μόλις ψηθούν το πασπαλίζουμε με την άχνη ζάχαρη και το σερβίρουμε.

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Post comment